Kismamák mindennapi problémái

Kismama gondok,szoptatás,bébikellékek,masszázs

Kismama gondok,szoptatás,bébikellékek,masszázs

Hasfájós babák

Legtöbb anya szembesült vele!

2014. május 31. - Kiss Magdolna

A kórházból való haza érkezés után találkozunk ezzel a problémával. Vannak akik a szoptatásra esküsznek, és ezáltal nyugtatják meg babájukat, vannak akik a kömény teára, sokan pedig a patikába kapható homeopátiás szerekre vagy más orvosságokra. Az igazság azonban az, hogy a hasfájósság magától is elmúlik, mire a pici 3 hónapos lesz. Persze előfordulhat, hogy pár héttel hosszabb lesz ez az időszak, de ettől sem szabad kétségbe esni, hiszen, mint annyi mindent ezt is nagyban befolyásolják csecsemőnk egyéni adottságai.

Tapasztaljuk ki és döntsük el, hogy a csodaszerek közül  nekünk melyik lesz a legmegfelelőbb és próbáljuk meg minél higgadtabban kezelni ezt a korántsem könnyű időszakot.

Nagyon jó kiegészítője a terápiáknak a babamasszázs, sőt egyes esetekben önmagában is jól beválik, és nem szükséges semmi egyébbel terhelni a babát. Érdemes tehát a babamasszázzsal kezdeni a próbálkozást.

http://www.csecsemomerleg-berles.hu/content/babamasszazs.html

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamagondok.blog.hu/api/trackback/id/tr996240761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Álmodjkirálylány 2014.12.12. 18:13:31

Nekünk anno az Infacol jött be, sok más kipróbálása után. Ráadásul szerette az ízét és mivel tudta, hogy ezután már jön a tejcsi, mindig lelkesen nyújtogatta a nyelvét, mikor meglátta a cseppentőt. :D Viszont a köménymagos teától pl. csak rémesebb lett az egész. :/
süti beállítások módosítása